Uw interieur- en architectenbureau

Aannemer Geel

Zoek je een betrouwbare aannemer in de buurt van Geel? Op zoek naar een aannemer voor jouw ruwbouw, nieuwbouw of renovatie?

Welkom bij de aannemers van A&K design!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

✆ 0498 48 85 07Contacteer ons

A&K design | Aannemer nieuwbouw | Aannemer ruwbouw

Zoek je een aannemer voor je nieuwbouw, woninguitbreiding of bijgebouw? Welkom bij A&K design!

Aannemer nieuwbouw

Een kantoor, appartement of woning laten bouwen? Omdat wonen en werken van binnenuit vertrekken, zetten we bij A&K design 100% in op comfort en beleving. Dat vertaalt zich niet alleen in een bouwstijl die volledig matcht met je persoonlijke smaak, maar ook in een interieur op maat van je leef- en werkstijl. Dat warme thuisgevoel of die frisse focus op het werk? Dát is ons mikpunt!

Aannemer woninguitbreiding

Je woning uitbreiden met een extra verdieping of een vergroting van je ruimtes? Bij A&K design kan je rekenen op klantgerichte begeleiding door onze ervaren aannemers. Wij luisteren naar je woondromen en gieten je bouwplannen in haarscherpe 3D-tekeningen en VR-modellen. Je woonbeleving start hier.

Aannemer bijgebouwen

Een aparte hobbykamer, tuinkantoor of poolhouse plaatsen? De opties zijn haast eindeloos. Bovendien biedt een bijgebouw een goed alternatief wanneer een woninguitbreiding niet mogelijk is. Onze aannemer gidst je, met veel aandacht voor beleving, naar een ontwerp dat perfect aansluit bij je werk- en woonvoorkeuren. Proef van de mogelijkheden met onze 3D-tekeningen en virtual reality.

Zoek je een betrouwbare aannemer in de buurt van Geel?
Contacteer A&K design voor je nieuwbouw, woninguitbreiding of bijgebouw.

Contacteer onsBekijk onze nieuwbouwrealisaties

aannemer Geel

A&K design | Aannemer renovatie | Aannemer totaalrenovatie

Zoek je een aannemer voor je keukenrenovatie, badkamerrenovatie, zolderrenovatie of totaalrenovatie? Welkom bij A&K design!

Aannemer keukenrenovatie

Een open keuken met kookeiland? Een industriële keuken met houten of marmeren werkbladen? Geen keukenstijl is te modern of te complex voor A&K design! Dankzij onze ruime expertise in keukeninrichting en onze professionele schrijnwerkerij, maken we vlot jouw gebruiksvriendelijke keuken op maat. We kiezen bewust voor duurzame materialen zoals volkernplaat en zorgen voor een piekfijne plaatsing met de puntjes op de afwerking!

Aannemer badkamerrenovatie

Je badkamer onderdompelen in een nieuw interieur? Wij lopen over van inspiratie! Bij A&K design maken we voor onze badkamerrenovaties gebruik van stijlvolle en onderhoudsvriendelijke materialen zoals volkernplaat. We omringen ons met sterke sanitaire partners en spelen flexibel in op jouw noden. Zo geven we je badkamer in een minimale tijd een maximale make-over.

Aannemer zolderrenovatie

Wil je een extra slaapkamer, homedesk of leefruimte creëren? Er zit meer in je zolder dan je denkt! Een zolderrenovatie biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ons renovatieteam tovert je verloren ruimte om tot een volwaardige kamer van de vloer tot aan de nok.

Aannemer totaalrenovatie

Sluit je woning niet meer volledig aan bij je leefgewoonten? Heb je een oud pand gekocht dat je van boven tot onder wil renoveren? Je thuisgevoel wordt vooral bepaald door je woonervaring. Daarom zorgen we als interieur- en architectenbureau altijd voor een perfecte symbiose tussen comfort en beleving. Onze aannemer schuift graag met jou aan tafel voor een verkennend gesprek en een prikkelend voorontwerp.

Zoek je een betrouwbare aannemer in de buurt van Geel?
Contacteer A&K design voor je keuken-, badkamer-, zolder- of totaalrenovatie.

aannemer Geel

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Een aannemer coördineert en organiseert jouw volledige bouwproject, of dat nu een nieuwbouwproject is of een renovatie. Hij of zij coördineert alle vakmannen en zorgt ervoor dat alles volgens planning en binnen budget wordt uitgevoerd.

Wanneer aannemer nodig?

Of je een aannemer nodig hebt, is deels afhankelijk van jouw eigen kennis en tijd. Ben je zelf actief in de bouw en heb je veel tijd om alles te coördineren? Dan heb je geen aannemer nodig. Maar de meeste mensen hebben die kennis of tijd niet en dan kan het handig zijn om te vertrouwen op een aannemer. Hij of zij neemt namelijk alles uit jouw handen en zorgt ervoor dat alle vakmannen aan de slag kunnen op het afgesproken moment. Hij of zij is hét aanspreekpunt voor en tijdens de werken.

Annica Depraetere

Annica houdt als gediplomeerde interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze o.m. bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en het Havenhuis in Antwerpen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

aannemer Geel

Kevin Okens

Kevin is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.

aannemer Geel

aannemer Geel

A&K design | Aannemer Geel

Aannemer gezocht in de buurt van Geel? Zoek je een aannemersbedrijf voor jouw totaalrenovatie of nieuwbouw? Onze aannemers en ons renovatieteam hebben er nu al zin in!

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x