AK design

Plan je binnenkort (bij) te bouwen? Is je badkamer, keuken of living aan een grondige renovatie toe? Wil je je kantoor of winkelruimte een complete make-over geven?

AK design is jouw interieur- en architectenbureau mét bouwteam!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op deze pagina:

AK design | Architectuur

Een kantoor, appartement of woning laten bouwen? Omdat wonen en werken van binnenuit vertrekken, zetten we bij AK design 100% in op comfort en beleving. Dat vertaalt zich niet alleen in een bouwstijl die volledig matcht met je persoonlijke smaak, maar ook in een interieur op maat van je leef- en werkstijl. Dat warme thuisgevoel of die frisse focus op het werk? Dát is ons mikpunt!

Om je woonwensen en werkvoorkeuren haarfijn in kaart te brengen, nodigen we je eerst uit voor een verkennend gesprek. Nadien gieten we je ideëen in levensechte 3D-visualisaties en virtual reality. Zo krijg je een hyperrealistisch beeld van de mogelijkheden en kunnen we makkelijker bijsturen waar nodig. 

Like what you see? Dan is het bouwteam aan zet voor een vlotte en vlekkeloze realisatie van je bouwplannen. Wij coördineren het hele bouwproces en zorgen ervoor dat je pand meteen instapklaar is. En ook na de oplevering blijven we je vast aanspreekpunt voor feedback. Als bouwpartner gaan we altijd voor langetermijnrelaties met onze klanten. 

Je kan ook bij AK design terecht voor...

Een woninguitbreiding

Je woning uitbreiden met een extra verdieping of een vergroting van je ruimtes? Bij AK design kan je rekenen op klantgerichte begeleiding door onze ervaren architecte én interieurarchitecte. Wij luisteren naar je woondromen en gieten je bouwplannen in haarscherpe 3D-tekeningen en VR-modellen. Je woonbeleving start hier.

Een bijgebouw

Een aparte hobbykamer, tuinkantoor of poolhouse plaatsen? De opties zijn haast eindeloos. Bovendien biedt een bijgebouw een goed alternatief wanneer een woninguitbreiding niet mogelijk is. Onze architecte gidst je, met veel aandacht voor beleving, naar een ontwerp dat perfect aansluit bij je werk- en woonvoorkeuren. Proef van de mogelijkheden met onze 3D-tekeningen en virtual reality.

Op zoek naar een ervaren architect voor de realisatie van je bouwdroom?
Bespreek je woondromen met onze architect!

AK design | Interieurarchitectuur

Ieder gezin is anders en houdt er verschillende leefgewoonten op na. Bij AK design zijn je woonwensen altijd ons vertrekpunt. Of je de keuken in een nieuw jasje wil steken, de badkamer vernieuwen, de zolder inrichten of een volledige interieurinrichting wil laten uitvoeren, jij moet je thuis voelen.

Onze ervaren interieurarchitect brengt jouw wensen in kaart met een helder interieurplan en levensechte 3D-visualisaties die je kan bekijken met een VR-bril. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuw interieur en werken we helemaal op maat van jouw verwachtingen.

Interieurplan klaar? Dan komt ons renovatieteam in actie om de plannen uit te voeren volgens een strak schema. AK design, dat is verbouwen zonder zorgen! Bovendien wordt het maatmeubilair voor keukens, badkamers, zolders en inbouwkasten gemaakt in ons eigen houtatelier. Wij gaan voor een maximum resultaat met een minimum aan overlast.

Op zoek naar een binnenhuisarchitect voor een totaalrenovatie van jullie woning?
Wij maken uitgebreid tijd voor jullie woondromen!

AK design - Interieurarchitectuur - Keuken

AK design - Interieurarchitectuur - Badkamer

AK design | Renovaties

Keukenrenovatie

Een open keuken met kookeiland? Een industriële keuken met houten of marmeren werkbladen? Geen keukenstijl is te modern of te complex voor AK design! Dankzij onze ruime expertise in keukeninrichting en onze professionele schrijnwerkerij, maken we vlot jouw gebruiksvriendelijke keuken op maat. We kiezen bewust voor duurzame materialen zoals volkernplaat en zorgen voor een piekfijne plaatsing met de puntjes op de afwerking!

Badkamerrenovatie

Je badkamer onderdompelen in een nieuw interieur? Wij lopen over van inspiratie! Bij AK design maken we voor onze badkamerrenovaties gebruik van stijlvolle en onderhoudsvriendelijke materialen zoals volkernplaat. We omringen ons met sterke sanitaire partners en spelen flexibel in op jouw noden. Zo geven we je badkamer in een minimale tijd een maximale make-over.

Zolderrenovatie

Wil je een extra slaapkamer, homedesk of leefruimte creëren? Er zit meer in je zolder dan je denkt! Een zolderrenovatie biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ons renovatieteam tovert je verloren ruimte om tot een volwaardige kamer van de vloer tot aan de nok.

Winkel- en kantoorinrichting

Als ondernemer is je blik altijd op vernieuwing gericht. En dat geldt natuurlijk ook voor je winkel of kantoorruimte! Als je vaste interieur- en renovatiespecialist geven we je zaak een look-and-feel die volledig met je bedrijfs-DNA matcht. We houden een strak tempo in onze winkelrenovatie of kantoorrenovatie zodat je medewerkers en klanten snel kunnen genieten van een nieuw interieur.

Totaalrenovatie

Sluit je woning niet meer volledig aan bij je leefgewoonten? Heb je een oud pand gekocht dat je van boven tot onder wil renoveren? Je thuisgevoel wordt vooral bepaald door je woonervaring. Daarom zorgen we als interieur- en architectenbureau altijd voor een perfecte symbiose tussen comfort en beleving. Onze architecte schuift graag met jou aan tafel voor een verkennend gesprek en een prikkelend voorontwerp.

Je woning, winkel of kantoor in een nieuw jasje steken?
Contacteer AK design, een interieur- en architectenbureau met bouwteam.

AK design | Meubels op maat

Plan je een keuken- of badkamerrenovatie door te voeren? Wil je de verloren hoeken in je huis optimaal benutten? In ons meubelatelier maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat in jouw werk- en woonstijl.

Bij AK design integreren we onze passie voor millimeterwerk graag in jouw renovatieplannen. Een schuifdeur vervangen door een draaideur? Een handige hoekkast in volkernplaat of een zwevend tv-meubel in hout? We komen met plezier langs voor een opmeting en adviseren in de juiste materiaalkeuze. 

Wij visualiseren elk ontwerp in 3D zodat de meubels op maat mooi matchen met je interieur. Alle meubels op maat worden in ons eigen atelier gemaakt en zijn daarom unieke stukken van Belgische makelij. Ook voor de plaatsing kan je rekenen op onze vakmannen.

Interesse in een meubel of kast op maat?
Ontvang een vrijblijvende prijsofferte bij AK design.

AK design - Meubels op maat

Annica Depraetere

Annica houdt als gediplomeerde interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze o.m. bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en het Havenhuis in Antwerpen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

AK design - Annica Depraetere

Kevin Okens

Kevin is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van AK design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.

AK design - Kevin Okens

Interieur- en architectenbureau AK design

Wil je je zaak of woning laten bouwen of renoveren? Zoek je een interieurspecialist die inspireert én realiseert? Onze (interieur)architecten en ons renovatieteam hebben er nu al zin in!

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg AK design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x