Uw interieur- en architectenbureau

Architect Beringen

Zoek je een architect voor je nieuwbouwproject, woninguitbreiding of bijgebouw in Beringen? Of wil je je woning in een nieuw jasje steken met een totaalrenovatie?

Welkom bij architectenbureau A&K design!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

A&K design | Architect nieuwbouw

Een kantoor, appartement of woning laten bouwen? Omdat wonen en werken van binnenuit vertrekken, zetten we bij A&K design 100% in op comfort en beleving. Dat vertaalt zich niet alleen in een bouwstijl die volledig matcht met je persoonlijke smaak, maar ook in een interieur op maat van je leef- en werkstijl. Dat warme thuisgevoel of die frisse focus op het werk? Dát is ons mikpunt!

Om je woonwensen en werkvoorkeuren haarfijn in kaart te brengen, nodigen we je eerst uit voor een verkennend gesprek. Nadien gieten we je ideëen in levensechte 3D-visualisaties en virtual reality. Zo krijg je een hyperrealistisch beeld van de mogelijkheden en kunnen we makkelijker bijsturen waar nodig. 

Like what you see? Dan is het bouwteam aan zet voor een vlotte en vlekkeloze realisatie van je bouwplannen. Wij coördineren het hele bouwproces en zorgen ervoor dat je pand meteen instapklaar is. En ook na de oplevering blijven we je vast aanspreekpunt voor feedback. Als bouwpartner gaan we altijd voor langetermijnrelaties met onze klanten.

architect Beringen - architectenbureau Beringen

A&K design | Architect woninguitbreiding | Architect aanbouw

Je woning uitbreiden met een extra verdieping of een vergroting van je ruimtes? Bij A&K design kan je rekenen op klantgerichte begeleiding door onze ervaren architecte én interieurarchitecte. Wij luisteren naar je woondromen en gieten je bouwplannen in haarscherpe 3D-tekeningen en VR-modellen. Je woonbeleving start hier.

Muren uitbreken, verdiepingen bijbouwen en nieuwe kamers inrichten met matchende maatmeubels? Ons bouwteam doet niets liever! Wij buigen ons over de bouwaanvraag, coördineren de verbouwingswerken en zorgen voor een kraaknette oplevering.

A&K design | Architect bijgebouwen

Een aparte hobbykamer, tuinkantoor of poolhouse plaatsen? De opties zijn haast eindeloos. Bovendien biedt een bijgebouw een goed alternatief wanneer een woninguitbreiding niet mogelijk is. Onze architecte gidst je, met veel aandacht voor beleving, naar een ontwerp dat perfect aansluit bij je werk- en woonvoorkeuren. Proef van de mogelijkheden met onze 3D-tekeningen en virtual reality.

Bouwplan en -vergunning goedgekeurd? Dan sturen we ons bouwteam naar je toe voor een piekfijne realisatie van je bijgebouw. Onze architecte blijft gedurende de werkzaamheden je vast aanspreekpunt.

A&K design | Architect renovatie | Architect verbouwing

Sluit je woning niet meer volledig aan bij je leefgewoonten? Heb je een oud pand gekocht dat je van boven tot onder wil renoveren? Je thuisgevoel wordt vooral bepaald door je woonervaring. Daarom zorgen we als interieur- en architectenbureau altijd voor een perfecte symbiose tussen comfort en beleving. Onze architecte schuift graag met jou aan tafel voor een verkennend gesprek en een prikkelend voorontwerp.

Van modern tot landelijk, ons bouwteam beschikt over ruime ervaring met verschillende bouwstijlen. Wij leiden het bouwproces in goede banen, zorgen voor een vlot en veilig verloop van de werkzaamheden en houden je proactief op de hoogte van de progressie. Kortom, met A&K design kies je voor een complete bouwpartner.

architect renovatie Beringen - architect verbouwing Beringen

Ontdek onze andere diensten...

Interieurarchitectuur

Op zoek naar een binnenhuisarchitect voor een totaalrenovatie van jullie woning? Een inspirerende interieurpartner voor een badkamerrenovatie, een keukenrennovatie of zolderrenovatie? Wij maken uitgebreid tijd voor jullie woondromen! Lees hier meer.

Meubels op maat

Plan je een keuken- of badkamerrenovatie door te voeren? Wil je de verloren hoeken in je huis optimaal benutten? In ons meubelatelier maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat in jouw werk- en woonstijl. Lees hier meer.

Annica Depraetere

Annica houdt als gediplomeerde interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze o.m. bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en het Havenhuis in Antwerpen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

Kevin Okens

Kevin is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.

architect Beringen

A&K design | Architect Beringen

Wil je je zaak of woning laten bouwen of renoveren? Zoek je een interieurspecialist die inspireert én realiseert? Onze (interieur)architecten en ons renovatieteam hebben er nu al zin in!

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x