Nieuwbouw

Beleef je bouwdroom van binnenuit

Een kantoor, appartement of woning laten bouwen? Omdat wonen en werken van binnenuit vertrekken, zetten we bij A&K design 100 % in op comfort en beleving. Dat vertaalt zich niet alleen in een bouwstijl die volledig matcht met je persoonlijke smaak, maar ook in een interieur op maat van je leef- en werkstijl. Dat warme thuisgevoel of die frisse focus op het werk? Dát is ons mikpunt!

Om je woonwensen en werkvoorkeuren haarfijn in kaart te brengen, nodigen we je eerst uit voor een verkennend gesprek. Nadien gieten we je ideëen in levensechte 3D-visualisaties en virtual reality. Zo krijg je een hyperrealistisch beeld van de mogelijkheden en kunnen we makkelijker bijsturen waar nodig. 

Like what you see? Dan is het bouwteam aan zet voor een vlotte en vlekkeloze realisatie van je bouwplannen. Wij coördineren het hele bouwproces en zorgen ervoor dat je pand meteen instapklaar is. En ook na de oplevering blijven we je vast aanspreekpunt voor feedback. Als bouwpartner gaan we altijd voor langetermijnrelaties met onze klanten. 

Op zoek naar een ervaren (interieur)architecte voor de realisatie van je bouwdroom? 


Nieuwbouw

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x