Uw interieur- en architectenbureau

Inrichting Dendermonde

Droom je van een nieuwe badkamer inrichting, keuken inrichting of slaapkamer inrichting? Is je woonkamer aan een grondige renovatie toe? Wil je je zolder inrichten tot een werk- of leefruimte? Staat er een complete make-over van je kantoor of winkelruimte op de planning? A&K design interieurarchitectuur is jouw interieurarchitectenbureau mét een eigen renovatieteam!

Als interieurpartner van particuliere en professionele klanten, verdiepen we ons graag in jouw renovatieproject. Smaken verschillen en dat vieren we bij A&K design. We houden van een klantgerichte aanpak en tekenen jouw interieurplannen uit met 3D-visualisatie.

Groen licht voor het interieurplan? Onze vakmannen rollen de mouwen op voor een vlotte voorbereiding van de werken, de installatie van de technieken en een piekfijne afwerking. Bonus? Onze keukens, ingebouwde kasten en maatmeubilair worden gemaakt in ons eigen houtatelier. 

Stijlvol inrichten. Zorgeloos renoveren.
 Droom. Design. Durf.

moderne inrichting woonkamer Dendermonde

Een esthetische én functionele woonkamerinrichting op maat

Je living is dé plek in huis om lekker te ontspannen! Zorg daarom voor een woonkamerindeling die aansluit bij jouw voorkeuren. Waar plaats je je tv-meubel? Hoe organiseer je je leefruimte zo praktisch mogelijk? Onze interieurarchitecte zorgt voor een optimale woonkamerinrichting mét aandacht voor jouw smaak.

Ieder gezin is anders en houdt er verschillende leefgewoonten op na. Bij A&K design zijn je woonwensen altijd ons vertrekpunt. Of je de keuken in een nieuw jasje wil steken, de badkamer inrichting wenst te vernieuwen, de zolder inrichten of een volledige interieurinrichting wil laten uitvoeren, jij moet je thuis voelen in je woning in Dendermonde.

Onze ervaren interieurarchitecte brengt jouw wensen in kaart met een helder interieurplan en levensechte 3D-visualisaties die je kan bekijken met een VR-bril. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuw interieur en werken we helemaal op maat van jouw verwachtingen.

Interieurplan klaar? Dan komt ons renovatieteam in actie om de plannen uit te voeren volgens een strak schema. A&K design, dat is verbouwen zonder zorgen! Bovendien wordt het maatmeubilair voor keukens, badkamers, zolders en inbouwkasten gemaakt in ons eigen houtatelier. Wij gaan voor een maximum resultaat met een minimum aan overlast.

Een hemelse slaapkamerinrichting voor een oase van rust

Kom je tot rust in een landelijke slaapkamer of verkies je eerder de frisheid van een moderne slaapkamerinrichting? Met de juiste kleurcombinaties en een slimme indeling van je ruimte, zorgen wij voor het slaapkamerinterieur van jouw dromen.

Op zoek naar een binnenhuisarchitect voor een totaalrenovatie van jullie woning in Dendermonde? Een inspirerende interieurpartner voor een badkamer-, keuken- of zolderrenovatie? 

A&K Design inspireert en realiseert.

slaapkamer inrichting Dendermonde a&k design

Een intelligente bureau-inrichting voor een optimale concentratie 

Heb je nog ruimte in huis voor een compacte bureauhoek of handige homedesk? Wil je een rommelige bureaukamer omtoveren tot een praktische home-office? Onze interieurarchitecte buigt zich over jouw bureau-inrichting en ontwerpt een werkplek op maat van jouw focus.

We gieten al onze ideeën in een mooi interieurplan met 3D-visualisatie. Een moodboard geeft je meteen voeling met de stijl, materialen en kleuren.

A&K design is een interieurarchitectenbureau met een dubbele plus. Een plus omdat we over een eigen renovatie- en installatieteam beschikken. En een dubbele plus omdat we al het maatmeubilair duurzaam produceren in ons eigen houtatelier. 

Wij visualiseren elk ontwerp in 3D zodat de meubels op maat mooi matchen met je interieur. Alle meubels op maat worden in ons eigen atelier gemaakt en zijn daarom unieke stukken van Belgische makelij. Ook voor de plaatsing kan je rekenen op onze vakmannen.

Je zolder inrichten voor extra comfort

Wil je een extra slaapkamer, homedesk of leefruimte creëren? Er zit meer in je zolder dan je denkt! Een zolderrenovatie biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ons renovatieteam tovert je verloren ruimte om tot een volwaardige kamer van de vloer tot aan de nok.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de inrichting van je zolder? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (isolatie, gyproc, schilderwerken, inbouwkasten). 

A&K design coördineert de volledige zolderrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Je zolder in Dendermonde opnieuw inrichten of verbouwen?

Zolder inrichting Dendermonde A&K Design

Je kantoor in Dendermonde renoveren? Wij zorgen voor een ergonomische kantoorinrichting

Focus en finesse troef

Je kantoor is veel meer dan louter een werkplek. Het is ook jouw visitekaartje voor alle klanten en sollicitanten die je op kantoor ontvangt. Onze interieurarchitecte laat je bedrijfs-DNA samenvloeien met een ergonomische kantoorinrichting. Met glasheldere 3D-visualisaties en interieurplannen als leidraad, coördineren we vlot jouw kantoorrenovatie in Dendermonde.

Groen licht voor onze kantoorinrichting? Dan neemt A&K design graag ook het uitvoerend werk in handen. Onze eigen vakmannen zorgen voor de nodige technieken, installatie en afwerking volgens een strakke planning. Bovendien wordt al het maatwerk gefabriceerd in onze schrijnwerkerij. 

Je zaak als visitekaartje

Als ondernemer is je blik altijd op vernieuwing gericht. En dat geldt natuurlijk ook voor je winkel of kantoorruimte! Als je vaste interieur- en renovatiespecialist geven we je zaak een look-and-feel die volledig met je bedrijfs-DNA matcht. We houden een strak tempo in onze renovaties zodat je medewerkers en klanten snel kunnen genieten van een nieuw interieur.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor je winkel- of kantoorinrichting? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, maatmeubilair). A&K design coördineert de volledige interieurinrichting voor een vlot verloop van de werken.

Wil je je kantoor in Dendermonde herinrichten tot een inspirerende plek waar het aangenaam toeven en werken is?

Bureau inrichting A&K Design Dendermonde

inrichting Dendermonde

A&K design | Inrichting Dendermonde

Droom je van een nieuwe badkamer inrichting, keuken inrichting of slaapkamer inrichting? A&K design is jouw interieurarchitectenbureau mét een eigen renovatieteam!

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x