Uw interieur- en architectenbureau

Interieurarchitect Brugge

Zoek je een interieurarchitect voor je badkamer, keuken, zolder of je volledige woning? Wil je je kantoor of handelszaak volledig (her)inrichten met een professional?

Welkom bij binnenhuisarchitect A&K design!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

A&K design | Interieurarchitect woning

Ieder gezin is anders en houdt er verschillende leefgewoonten op na. Bij A&K design zijn je woonwensen altijd ons vertrekpunt. Of je de keuken in een nieuw jasje wil steken, de badkamer vernieuwen, de zolder inrichten of een volledige interieurinrichting wil laten uitvoeren, jij moet je thuis voelen. 

Onze ervaren binnenhuisarchitect | interieurarchitect badkamer | interieurarchitect keuken brengt jouw wensen in kaart met een helder interieurplan en levensechte 3D-visualisaties die je kan bekijken met een VR-bril. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuw interieur en werken we helemaal op maat van jouw verwachtingen.

Interieurplan klaar? Dan komt ons renovatieteam in actie om de plannen uit te voeren volgens een strak schema. A&K design, dat is verbouwen zonder zorgen! Bovendien wordt het maatmeubilair voor keukens, badkamers, zolders en inbouwkasten gemaakt in ons eigen houtatelier. Wij gaan voor een maximum resultaat met een minimum aan overlast.

Badkamerrenovatie

badkamerrenovatie Brugge - interieurarchitect Brugge

Keukenrenovatie

keukenrenovatie Brugge - interieurarchitect Brugge

Zolderrenovatie

zolderrenovatie Brugge - interieurarchitect Brugge

A&K design | Interieurarchitect kantoor

Je kantoor is veel meer dan louter een werkplek. Het is ook jouw visitekaartje voor alle klanten en sollicitanten die je op kantoor ontvangt. Onze interieurarchitecte laat je bedrijfs-DNA samenvloeien met een ergonomische kantoorinrichting. Met glasheldere 3D-visualisaties en interieurplannen als leidraad, coördineren we vlot jouw kantoorrenovatie.

Groen licht voor onze kantoorinrichting? Dan neemt A&K design graag ook het uitvoerend werk in handen. Onze eigen vakmannen zorgen voor de nodige technieken, installatie en afwerking volgens een strakke planning. Bovendien wordt al het maatwerk gefabriceerd in onze schrijnwerkerij.

A&K design | Interieurarchitect handelszaken en horeca

Je zaak is een kruispunt van interactie, een plek waar je klanten zich meteen thuis voelen. Daarom trekken we voor je horeca- en winkelinterieur voluit de kaart van sfeer en beleving. Mooi modern, zakelijk warm, hip & trendy of een zekere grandeur? Wij tekenen jouw interieurplan op maat uit, geven een sneakpeak via 3D-visualisaties en coördineren alle renovatiewerken.

A&K design is een interieurarchitectenbureau met een dubbele plus. Een plus omdat we over een eigen renovatie- en installatieteam beschikken. En een dubbele plus omdat we al het maatmeubilair duurzaam produceren in ons eigen houtatelier. 

interieurarchitect Brugge

Ontdek onze andere diensten...

Architectuur

Zoek je een architect voor je nieuwbouwproject, woninguitbreiding of bijgebouw in de buurt van Brugge? Wil je je woning in een volledig nieuw jasje steken met een totaalrenovatie? Onze architecten maken uitgebreid tijd voor jouw woondromen! Lees hier meer.

Meubels op maat

Plan je een keuken- of badkamerrenovatie door te voeren? Wil je de verloren hoeken in je huis optimaal benutten? In ons meubelatelier maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat in jouw werk- en woonstijl. Lees hier meer.

Annica Depraetere

Annica houdt als gediplomeerde interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze o.m. bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en het Havenhuis in Antwerpen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

Kevin Okens

Kevin is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.

interieurarchitect Brugge

A&K design | Interieurarchitect Brugge

Interieurarchitect keuken of interieurarchitect badkamer gezocht in de buurt van Brugge? Zoek je een binnenhuisarchitect die inspireert én realiseert? Onze interieurarchitecten en ons renovatieteam hebben er nu al zin in!

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x