Uw interieur- en architectenbureau

Interieurarchitectuur Sint-Niklaas

Is je badkamer, keuken of living aan een grondige renovatie toe? Wil je je zolder inrichten tot een werk- of leefruimte? Staat er een complete make-over van je kantoor of winkelruimte op de planning? A&K design interieurarchitectuur is jouw interieurarchitectenbureau mét een eigen renovatieteam!

Als interieurpartner van particuliere en professionele klanten, verdiepen we ons graag in jouw renovatieproject. Smaken verschillen en dat vieren we bij A&K design. We houden van een klantgerichte aanpak en tekenen jouw interieurplannen uit met 3D-visualisatie.

Groen licht voor het interieurplan? Onze vakmannen rollen de mouwen op voor een vlotte voorbereiding van de werken, de installatie van de technieken en een piekfijne afwerking. Bonus? Onze keukens, ingebouwde kasten en maatmeubilair worden gemaakt in ons eigen houtatelier. 

Droom je van een nieuw interieur?

Interieurarchitectuur Sint-Niklaas renovatie woning


Interieurarchitectuur voor je woning in Sint-Niklaas: A&K Design inspireert en realiseert!

Heerlijk huiselijk wonen

Je hebt plannen om jouw woning te renoveren? Zoek je een binnenhuisarchitect voor een helder interieurplan en levensechte 3D-visualisaties? A&K Design is jouw interieurpartner.

Ieder gezin is anders en houdt er verschillende leefgewoonten op na. Bij A&K design zijn je woonwensen altijd ons vertrekpunt. Of je de keuken in een nieuw jasje wil steken, de badkamer vernieuwen, de zolder inrichten of een volledige interieurinrichting wil laten uitvoeren, jij moet je thuis voelen.

Onze ervaren architecte is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en brengt jouw wensen in kaart met een helder interieurplan en levensechte 3D-visualisaties die je kan bekijken met een VR-bril. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuw interieur en werken we helemaal op maat van jouw verwachtingen.

Interieurplan klaar? Dan komt ons renovatieteam in actie om de plannen uit te voeren volgens een strak schema. A&K design, dat is verbouwen zonder zorgen! Bovendien wordt het maatmeubilair voor keukens, badkamers, zolders en inbouwkasten gemaakt in ons eigen houtatelier. Wij gaan voor een maximum resultaat met een minimum aan overlast.

Stijlvol inrichten. Zorgeloos renoveren.
 Droom. Design. Durf.


Je kantoor renoveren? A&K Design interieurarchitectuur Sint-Niklaas zorgt voor een ergonomische kantoorinrichting.

Focus en finesse troef

Je kantoor is veel meer dan louter een werkplek. Het is ook jouw visitekaartje voor alle klanten en sollicitanten die je op kantoor ontvangt. Onze interieurarchitecte laat je bedrijfs-DNA samenvloeien met een ergonomische kantoorinrichting. Met glasheldere 3D-visualisaties en interieurplannen als leidraad, coördineren we vlot jouw kantoorrenovatie in Sint-Niklaas.

Groen licht voor onze kantoorinrichting? Dan neemt A&K design graag ook het uitvoerend werk in handen. Onze eigen vakmannen zorgen voor de nodige technieken, installatie en afwerking volgens een strakke planning. Bovendien wordt al het maatwerk gefabriceerd in onze schrijnwerkerij. 

Wil je je kantoor in Sint-Niklaas herinrichten tot een inspirerende plek waar het aangenaam toeven en werken is?

Interieurarchitectuur voor je kantoorinrichting in Sint-Niklaas


Interieurarchitectuur voor handelszaken en horeca: onze interieurarchitecte laat jouw zaak schitteren!

Op de sweet spot tussen werken en beleven

Je zaak in Sint-Niklaas is een kruispunt van interactie, een plek waar je klanten zich meteen thuis voelen. Daarom trekken we voor je horeca- en winkelinterieur voluit de kaart van sfeer en beleving. Mooi modern, zakelijk warm, hip & trendy of een zekere grandeur? Wij tekenen jouw interieurplan op maat uit, geven een sneakpeak via 3D-visualisaties en coördineren alle renovatiewerken.

A&K design is gespecialiseerd in interieurarchitectuur met een dubbele plus. Een plus omdat we over een eigen renovatie- en installatieteam beschikken. En een dubbele plus omdat we al het maatmeubilair duurzaam produceren in ons eigen houtatelier. 

Je zaak als visitekaartje

Als ondernemer is je blik altijd op vernieuwing gericht. En dat geldt natuurlijk ook voor je winkel of kantoorruimte! Als je vaste interieur- en renovatiespecialist geven we je zaak een look-and-feel die volledig met je bedrijfs-DNA matcht. We houden een strak tempo in onze renovaties zodat je medewerkers en klanten snel kunnen genieten van een nieuw interieur.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor je winkel- of kantoorinrichting? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, maatmeubilair). A&K design coördineert de volledige interieurinrichting voor een vlot verloop van de werken.

Zoek je een ervaren interieurpartner voor je restaurant- of winkelrenovatie? Onze interieurarchitectuur maakt van je zaak in Sint-Niklaas een absolute eyecatcher!

Interieurarchitectuur Sint-Niklaas voor handelszaken en horeca


A&K design interieurarchitectuur: Accuraat & Klantgericht

Eén van onze grootste troeven als interieurarchitectenbureau? Dat is ons renovatieteam! Ieder interieurplan wordt door onze vakmannen technisch beoordeeld. Hierdoor kan je rekenen op een realistisch interieurplan, een correcte offerte én een vlot verloop van de renovatiewerken.

Interieurarchitectuur Sint-Niklaas - Annica

Interieurarchitectuur Sint-Niklaas - Kevin

Annica Depraetere houdt als interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze onder meer bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en realiseerde ze al talloze woondromen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

Kevin Okens is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.

100 % tevreden klanten, daar gaan we samen voor!


interieurarchitectuur Sint-Niklaas

A&K design | Interieurarchitectuur Sint-Niklaas

A&K design is gespecialiseerd in interieurarchitectuur met een dubbele plus. Een plus omdat we over een eigen renovatie- en installatieteam beschikken. En een dubbele plus omdat we al het maatmeubilair duurzaam produceren in ons eigen houtatelier.

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x