Uw interieur- en architectenbureau

Kasten op maat Lokeren

Wil je de verloren hoeken in je huis of zaak optimaal benutten? In ons meubelatelier maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat in jouw werk- en woonstijl.
A&K design is jouw interieurarchitectenbureau mét een eigen renovatieteam!

A&K design zorgt voor jouw maatkasten met meesterlijk millimeterwerk

Bij A&K design integreren we onze passie voor millimeterwerk graag in jouw renovatieplannen. Een schuifdeur vervangen door een draaideur? Een handige hoekkast in volkernplaat of een zwevend tv-meubel in hout? We komen met plezier langs voor een opmeting en adviseren in de juiste materiaalkeuze. 

Waarvoor kan je bij ons terecht?

  • Maatwerk keukens
  • Maatwerk kasten & inbouwkasten
  • Maatwerk deuren
  • Maatwerk meubels
  • Ander maatwerk hout

Wij visualiseren elk ontwerp in 3D zodat de kasten op maat mooi matchen met je interieur. Alle meubels op maat worden in ons eigen atelier gemaakt en zijn daarom unieke stukken van Belgische makelij. Ook voor de plaatsing kan je rekenen op onze vakmannen.

Wat kosten maatkasten? Prijs vragen voor kasten op maat voor jouw woning of zaak in Lokeren?

Kasten op maat Lokeren - A&K Design


Een volledig interieurontwerp met kasten op maat voor jouw droomwoning

Ieder gezin is anders en houdt er verschillende leefgewoonten op na. Bij A&K design zijn je woonwensen altijd ons vertrekpunt. Of je de keuken in een nieuw jasje wilt steken, de badkamer vernieuwen, de zolder inrichten of een volledige interieurinrichting wil laten uitvoeren, jij moet je thuis voelen.

Onze ervaren interieurarchitect brengt jouw wensen in kaart met een helder interieurplan en levensechte 3D-visualisaties die je kan bekijken met een VR-bril. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuw interieur en werken we helemaal op maat van jouw verwachtingen.

Interieurplan klaar? Dan komt ons renovatieteam in actie om de plannen uit te voeren volgens een strak schema. A&K design, dat is verbouwen zonder zorgen! Bovendien wordt het maatwerk voor keukens, badkamers, zolders en inbouwkasten gemaakt in ons eigen houtatelier. Wij gaan voor een maximum resultaat met een minimum aan overlast.

Op zoek naar maatwerk voor een totaalrenovatie van jullie woning? Een inspirerende interieurpartner voor een badkamerrenovatie, een keukenrennovatie of zolderrenovatie in Lokeren? Wij maken uitgebreid tijd voor jullie woondromen met een volledig interieurontwerp en maatwerk kasten.

A&K design te gast bij Heel Holland Woont - 16 mei 2021

Keukenkasten op maat

Een open keuken met kookeiland? Een industriële keuken met houten of marmeren werkbladen? Geen keukenstijl is te modern of te complex voor A&K design! Dankzij onze ruime expertise in keukeninrichting en onze professionele schrijnwerkerij, maken we vlot jouw gebruiksvriendelijke keukenkasten op maat. We kiezen bewust voor duurzame materialen zoals volkernplaat en zorgen voor een piekfijne plaatsing met de puntjes op de afwerking!

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de plaatsing van jouw nieuwe keuken? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, plaatsing toestellen). A&K design coördineert de volledige keukenrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Op zoek naar een ervaren keukenbouwer met specialisatie in maatwerk?


Badkamer meubels op maat

Je badkamer onderdompelen in een nieuw interieur? Wij lopen over van inspiratie! Bij A&K design maken we voor onze badkamerrenovaties gebruik van stijlvolle en onderhoudsvriendelijke materialen zoals volkernplaat. We omringen ons met sterke sanitaire partners en spelen flexibel in op jouw noden. Zo geven we je badkamer in een minimale tijd een maximale make-over.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de plaatsing van jouw nieuwe badkamer? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, plaatsing toestellen). A&K design coördineert de volledige badkamerrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Wil je je badkamer in Lokeren renoveren en werken met maatkasten?

Kasten op maat Lokeren - A&K Design


Kasten op maat voor jouw handelszaak, horeca of kantoor

Als ondernemer is je blik altijd op vernieuwing gericht. En dat geldt natuurlijk ook voor je winkel, kantoorruimte of horecazaak! Als je vaste interieur- en renovatiespecialist geven we je zaak in Lokeren een look-and-feel die volledig met je bedrijfs-DNA matcht. We houden een strak tempo in onze winkelrenovatie of kantoorrenovatie zodat je medewerkers en klanten snel kunnen genieten van een nieuw maatwerk interieur.

Winkelruimte en horecapand

Je zaak is een kruispunt van interactie, een plek waar je klanten zich meteen thuis voelen. Daarom trekken we voor je horeca- en winkelinterieur voluit de kaart van sfeer en beleving. Mooi modern, zakelijk warm, hip & trendy of een zekere grandeur? Wij tekenen jouw interieurplan op maat uit, geven een sneakpeak via 3D-visualisaties, coördineren alle renovatiewerken en zorgen voor de finishing touch met maatwerk kasten.

Op de sweet spot tussen werken en beleven...

Kantoorruimte

Je kantoor is veel meer dan louter een werkplek. Het is ook jouw visitekaartje voor alle klanten en sollicitanten die je op kantoor ontvangt. Onze interieurarchitecte laat je bedrijfs-DNA samenvloeien met een ergonomische kantoorinrichting. Met glasheldere 3D-visualisaties en interieurplannen als leidraad, coördineren we vlot jouw kantoorrenovatie met kasten op maat voor een optimale werkefficiëntie.

Focus en finesse troef...

A&K design is een interieurarchitectenbureau met een dubbele plus. Een plus omdat we over een eigen renovatie- en installatieteam beschikken. En een dubbele plus omdat we al het maatwerk duurzaam produceren in ons eigen houtatelier. 

Zoek je een ervaren interieurpartner voor je restaurant-, winkelrenovatie of inspirerende kantoorruimte in Lokeren? Onze interieurarchitect maakt van je zaak een absolute eyecatcher!


A&K design: meet Annica & Kevin

Gepassioneerd, dynamisch en heerlijk ambitieus. Zo kan je de creatieve tandem van A&K design omschrijven. Annica en Kevin runnen hun bedrijf vanuit Ottenburg in de mooie Druivenstreek maar realiseren de mooiste interieurprojecten in heel Vlaanderen. Voor grotere renovatieprojecten slaan ze de handen in elkaar met betrouwbare partners, certified by A&K design.

Kasten op maat Lokeren - Annica

Kasten op maat Lokeren - Kevin

Annica Depraetere houdt als interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze onder meer bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en realiseerde ze al talloze woondromen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

Kevin Okens is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.


kasten op maat Lokeren

A&K design | Kasten op maat Lokeren

Wil je de verloren hoeken in je huis of zaak optimaal benutten? In ons meubelatelier maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels, losse meubels en kasten op maat in jouw werk- en woonstijl.

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x