Uw interieur- en architectenbureau

Keuken op maat Lokeren

Op zoek naar een ervaren keukenbouwer in Lokeren? Een keukenrenovatie op de planning?
A&K design is jouw interieurarchitectenbureau mét een eigen renovatieteam!

A&K design zorgt voor jouw droomkeuken op maat

Een open keuken met kookeiland? Een industriële keuken met houten of marmeren werkbladen? Geen keukenstijl is te modern of te complex voor A&K design! Dankzij onze ruime expertise in keukeninrichting en onze professionele schrijnwerkerij, maken we vlot jouw gebruiksvriendelijke keuken op maat. We kiezen bewust voor duurzame materialen zoals volkernplaat en zorgen voor een piekfijne plaatsing met de puntjes op de afwerking! We plaatsen jouw keuken op maat in Lokeren of ver daarbuiten!

Een keukenrenovatie gepland?

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de plaatsing van jouw nieuwe keuken? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, plaatsing toestellen).

A&K design coördineert de volledige keukenrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Keuken op maat Lokeren - A&K Design

Hoe je keuken inrichten? 

A&K design zorgt voor een helder interieurplan voor jouw keuken op maat

Onze ervaren interieurarchitect brengt jouw wensen in kaart met een helder interieurplan voor je keuken op maat in Lokeren. We zorgen voor levensechte 3D-visualisaties die je kan bekijken met een VR-bril. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuwe keuken en werken we helemaal op maat van jouw verwachtingen.

Interieurplan voor je keukenrenovatie klaar? Dan komt ons renovatieteam in actie om de plannen uit te voeren volgens een strak schema. Bovendien wordt het maatmeubilair voor keukens, badkamers, zolders en inbouwkasten gemaakt in ons eigen houtatelier. Wij gaan voor een maximum resultaat met een minimum aan overlast.

 A&K design, dat is verbouwen zonder zorgen!

A&K design: totaalconcept voor je keuken

Als interieurarchitecten bureau met eigen renovatie team, creëren we projecten voor de klanten vanaf de ontwerpfase tot de finale oplevering. Dit wil zeggen dat wij totaalconcepten maken van A tot Z.

A&K design te gast bij Heel Holland Woont - 16 mei 2021

Een keukenrenovatie op maat

A&K Design werkt volledig op jouw maat. Voor je keuken, maar ook voor de andere ruimten in je woonst. Plan je een keuken- of badkamerrenovatie door te voeren? Wil je de verloren hoeken in je huis optimaal benutten? In ons meubelatelier maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat in jouw werk- en woonstijl.

Bij A&K design integreren we onze passie voor millimeterwerk graag in jouw renovatieplannen. Een schuifdeur vervangen door een draaideur? Een handige hoekkast in volkernplaat of een zwevend tv-meubel in hout? We komen met plezier langs voor een opmeting van je keuken op maat in Lokeren en adviseren in de juiste materiaalkeuze. 

Wij visualiseren elk ontwerp in 3D zodat de meubels op maat mooi matchen met je interieur. Alle meubels op maat worden in ons eigen atelier gemaakt en zijn daarom unieke stukken van Belgische makelij. Ook voor de plaatsing van je keuken kan je rekenen op onze vakmannen.

Benieuwd naar de prijs voor jouw keuken op maat?

A&K Design inspireert en realiseert!

Is je badkamer, keuken of living aan een grondige renovatie toe? Wil je je zolder inrichten tot een werk- of leefruimte? Staat er een complete make-over van je kantoor of winkelruimte op de planning? A&K design is jouw interieurarchitectenbureau mét een eigen renovatieteam!

Als interieurpartner van particuliere en professionele klanten, verdiepen we ons graag in jouw renovatieproject in Lokeren. Smaken verschillen en dat vieren we bij A&K design. We houden van een klantgerichte aanpak en tekenen jouw interieurplannen uit met 3D-visualisatie.

Groen licht voor het interieurplan? Onze vakmannen rollen de mouwen op voor een vlotte voorbereiding van de werken, de installatie van de technieken en een piekfijne afwerking. Bonus? Onze keukens, ingebouwde kasten en maatmeubilair worden gemaakt in ons eigen houtatelier. 

Eén van onze grootste troeven als interieurarchitectenbureau? Dat is ons renovatieteam! Ieder interieurplan wordt door onze vakmannen technisch beoordeeld. Hierdoor kan je rekenen op een realistisch interieurplan, een correcte offerte én een vlot verloop van de renovatiewerken. 

100 % tevreden klanten, daar gaan we samen voor!

Keuken op maat Lokeren

A&K design: meet Annica & Kevin

Gepassioneerd, dynamisch en heerlijk ambitieus. Zo kan je de creatieve tandem van A&K design omschrijven. Annica en Kevin runnen hun bedrijf vanuit Ottenburg in de mooie Druivenstreek maar realiseren de mooiste interieurprojecten in heel Vlaanderen. Voor grotere renovatieprojecten slaan ze de handen in elkaar met betrouwbare partners, certified by A&K design.

Keuken op maat Lokeren - Annica

Keuken op maat Lokeren - Kevin

Annica Depraetere houdt als interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze onder meer bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en realiseerde ze al talloze woondromen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

Kevin Okens is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.


keuken op maat Lokeren

A&K design | Keuken op maat Lokeren

Een keuken op maat laten plaatsen in Lokeren? Een keukenrenovatie op de planning?A&K design coördineert de volledige keukenrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x