Uw interieur- en architectenbureau

Renovaties Brugge

Een interieurarchitect gezocht voor je renovatie in Brugge? A&K design zorgt voor de renovatie van jouw woning, keuken, badkamer of zolder! Zoek je een partner in winkelrenovatie en kantoorrenovatie?  A&K design klaart de klus!

A&K design is jouw interieurarchitectenbureau mét een eigen renovatieteam!

Zoek je een interieurarchitect voor de renovaties van je woning of handelszaak in Brugge?

Als interieurpartner van particuliere en professionele klanten, verdiepen we ons graag in jouw renovatieproject. Smaken verschillen en dat vieren we bij A&K design. We houden van een klantgerichte aanpak. Onze gediplomeerde interieurarchitecte tekent jouw interieurplannen uit met 3D-visualisatie.

Groen licht voor het interieurplan? Onze vakmannen rollen de mouwen op voor een vlotte voorbereiding van de werken, de installatie van de technieken en een piekfijne afwerking. Bonus? Onze keukens, ingebouwde kasten en maatmeubilair worden gemaakt in ons eigen houtatelier.

Zo werken we graag

Koffie

Wat zijn je woondromen? Welke uitstraling wil je je kantoor of winkel geven? We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking!

Inspiratie

Onze gediplomeerde interieurarchitecte giet alle ideeën in een mooi interieurplan met 3D-visualisatie. Een moodboard geeft je meteen voeling met de stijl, materialen en kleuren.

Renovatie

Groen licht voor onze offerte? Ons renovatieteam komt in actie en gaat aan de slag. We maken een strakke werkplanning voor een minimum aan overlast.

Installatie

Technieken klaar? Dan installeren we het maatmeubilair van keukens en dressings tot inbouwkasten. Daarna is het puur genieten van jouw nieuw interieur.

Renovatie Brugge

Renovatie van je woning in Brugge gepland?

Keukenrenovatie

Een open keuken met kookeiland? Een industriële keuken met houten of marmeren werkbladen? Geen keukenstijl is te modern of te complex voor A&K design! 

Dankzij onze ruime expertise in keukeninrichting en onze professionele schrijnwerkerij, maken we vlot jouw gebruiksvriendelijke keuken op maat. We kiezen bewust voor duurzame materialen zoals volkernplaat en zorgen voor een piekfijne plaatsing met de puntjes op de afwerking!

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de plaatsing van jouw nieuwe keuken?
A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, plaatsing toestellen). A&K Design coördineert de volledige keukenrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Op zoek naar een ervaren keukenbouwer in Brugge? Een keukenrenovatie op de planning?

Ontvang meer informatieOntdek onze keukenrenovaties

Renovatie keuken Brugge

Badkamerrenovatie

Je badkamer onderdompelen in een nieuw interieur? Wij lopen over van inspiratie! 

Bij A&K design maken we voor onze badkamerrenovaties gebruik van stijlvolle en onderhoudsvriendelijke materialen zoals volkernplaat. We omringen ons met sterke sanitaire partners en spelen flexibel in op jouw noden. Zo geven we je badkamer in een minimale tijd een maximale make-over.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de plaatsing van jouw nieuwe badkamer?
 A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, plaatsing toestellen). A&K design coördineert de volledige badkamerrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Wil je ook douchen en baden in stijl?

Kom vrijblijvend kennismakenOntdek onze badkamerrealisaties

Renovatie badkamer Brugge

Zolderrenovatie

Wil je een extra slaapkamer, homedesk of leefruimte creëren? Er zit meer in je zolder dan je denkt! 

Een zolderrenovatie biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ons renovatieteam tovert je verloren ruimte om tot een volwaardige kamer van de vloer tot aan de nok.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor je zolderinrichting?
A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (isolatie, gyproc, schilderwerken, inbouwkasten).
A&K design coördineert de volledige zolderrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Je zolder in Brugge renoveren voor extra comfort?

Renovatie zolder Brugge

Renovatie van je winkel of kantoor in Brugge gepland?

Je zaak als visitekaartje

Als ondernemer is je blik altijd op vernieuwing gericht. En dat geldt natuurlijk ook voor je winkel of kantoorruimte! Als je vaste interieur- en renovatiespecialist geven we je zaak een look-and-feel die volledig met je bedrijfs-DNA matcht. We houden een strak tempo in onze winkelrenovatie of kantoorrenovatie zodat je medewerkers en klanten snel kunnen genieten van een nieuw interieur.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor je winkelinrichting of kantoorinrichting? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, maatmeubilair). A&K design coördineert de volledige interieurinrichting voor een vlot verloop van de werken.

Zoek je een partner in winkelrenovatie en kantoorrenovatie?

Renovatie kantoor Brugge

Meet A&K design: uw interieurarchitectenbureau met een eigen renovatieteam

Als interieurarchitecten bureau met eigen renovatie team, creëren we projecten voor de klanten vanaf de ontwerpfase tot de finale oplevering. Dit wil zeggen dat wij totaalconcepten maken van A tot Z.

A&K design te gast bij Heel Holland Woont - 16 mei 2021

A&K design: Accuraat & Klantgericht 

Eén van onze grootste troeven als interieurarchitectenbureau? Dat is ons renovatieteam! Ieder interieurplan wordt door onze vakmannen technisch beoordeeld. Hierdoor kan je rekenen op een realistisch interieurplan, een correcte offerte én een vlot verloop van de renovatiewerken. 

100 % tevreden klanten, daar gaan we samen voor!

A&K design: Annica & Kevin 

Gepassioneerd, dynamisch en heerlijk ambitieus. Zo kan je de creatieve tandem van A&K design omschrijven. Interieurarchitecte Annica en renovatiespecialist Kevin runnen hun bedrijf vanuit Ottenburg in de mooie Druivenstreek maar realiseren de mooiste renovatieprojecten in heel Vlaanderen. Voor grotere renovatieprojecten slaan ze de handen in elkaar met betrouwbare partners, certified by A&K design.

renovaties Brugge

A&K design | Renovaties & renoveren in Brugge

Een interieurarchitect gezocht voor je renovatie in Brugge? A&K design zorgt voor de renovatie van jouw woning, keuken, badkamer of zolder!

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x