Uw interieur- en architectenbureau

Schrijnwerker Deinze

Op deze pagina:

Schrijnwerken - "Maatmeubels van meesterlijk millimeterwerk"

Plan je een keuken- of badkamerrenovatie door te voeren? Wil je de verloren hoeken in je huis optimaal benutten? In onze schrijnwerkerij maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat in jouw werk- en woonstijl.

Bij A&K design integreren we onze passie voor millimeterwerk graag in jouw renovatieplannen. Een schuifdeur vervangen door een draaideur? Een handige hoekkast in volkernplaat of een zwevend tv-meubel in hout? We komen met plezier langs voor een opmeting en adviseren in de juiste materiaalkeuze. 

Wij visualiseren elk ontwerp in 3D zodat de meubels op maat mooi matchen met je interieur. Alle meubels op maat worden in ons eigen atelier gemaakt en zijn daarom unieke stukken van Belgische makelij. Ook voor de plaatsing kan je rekenen op onze vakmannen.

Onze schrijnwerker is gespecialiseerd in:

Keukens op maat

schrijnwerker Deinze - schrijnwerker in de buurt

Badkamermeubels op maat

schrijnwerker Deinze - schrijnwerker in de buurt

Trappen

schrijnwerker Deinze - schrijnwerker in de buurt

Inbouwkasten op maat

schrijnwerker Deinze - schrijnwerker in de buurt

TV-meubels op maat

schrijnwerker Deinze - schrijnwerker in de buurt

Meubels op maat

schrijnwerker Deinze - schrijnwerker in de buurt

Schrijnwerken voor particulieren en professionelen

Woningen

Ieder gezin is anders en houdt er verschillende leefgewoonten op na. Bij A&K design zijn je woonwensen altijd ons vertrekpunt. Onze ervaren interieurarchitect brengt jouw wensen in kaart met een helder interieurplan en levensechte 3D-visualisaties die je kan bekijken met een VR-bril. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuw interieur en werken we helemaal op maat van jouw verwachtingen.

Kantoren

Je kantoor is veel meer dan louter een werkplek. Het is ook jouw visitekaartje voor alle klanten en sollicitanten die je op kantoor ontvangt. Onze interieurarchitecte laat je bedrijfs-DNA samenvloeien met een ergonomische kantoorinrichting. Met glasheldere 3D-visualisaties en interieurplannen als leidraad, coördineren we vlot jouw kantoorrenovatie.

Handelszaken en horeca

Je zaak is een kruispunt van interactie, een plek waar je klanten zich meteen thuis voelen. Daarom trekken we voor je horeca- en winkelinterieur voluit de kaart van sfeer en beleving. Mooi modern, zakelijk warm, hip & trendy of een zekere grandeur? Wij tekenen jouw interieurplan op maat uit, geven een sneakpeak via 3D-visualisaties en coördineren alle renovatiewerken.

Ontdek onze andere diensten...

Nieuwbouw

Een kantoor, appartement of woning laten bouwen? Omdat wonen en werken van binnenuit vertrekken, zetten we bij A&K design 100% in op comfort en beleving. Dat vertaalt zich niet alleen in een bouwstijl die volledig matcht met je persoonlijke smaak, maar ook in een interieur op maat van je leef- en werkstijl. Dat warme thuisgevoel of die frisse focus op het werk? Dát is ons mikpunt!

Woninguitbreiding

Je woning uitbreiden met een extra verdieping of een vergroting van je ruimtes? Bij A&K design kan je rekenen op klantgerichte begeleiding door onze ervaren architecte én interieurarchitecte. Wij luisteren naar je woondromen en gieten je bouwplannen in haarscherpe 3D-tekeningen en VR-modellen. Je woonbeleving start hier.

Bijgebouwen

Een aparte hobbykamer, tuinkantoor of poolhouse plaatsen? De opties zijn haast eindeloos. Bovendien biedt een bijgebouw een goed alternatief wanneer een woninguitbreiding niet mogelijk is. Onze architecte gidst je, met veel aandacht voor beleving, naar een ontwerp dat perfect aansluit bij je werk- en woonvoorkeuren. Proef van de mogelijkheden met onze 3D-tekeningen en virtual reality.

Annica Depraetere

Annica houdt als gediplomeerde interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze o.m. bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en het Havenhuis in Antwerpen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

schrijnwerker Deinze

Kevin Okens

Kevin is de drijvende kracht achter het renovatieteam en de schrijnwerkerij van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.

schrijnwerker Deinze

schrijnwerker Deinze

A&K design | Schrijnwerker Deinze

Op zoek naar een schrijnwerker in de buurt van Deinze? In onze schrijnwerkerij maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat.

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x