Uw interieur- en architectenbureau

Totaalrenovatie Merelbeke

A&K design | Totaalrenovatie

Sluit je woning niet meer volledig aan bij je leefgewoonten? Heb je een oud pand gekocht dat je van boven tot onder wil renoveren? Je thuisgevoel wordt vooral bepaald door je woonervaring. Daarom zorgen we als totaalrenovatie aannemer altijd voor een perfecte symbiose tussen comfort en beleving. Onze architecte schuift graag met jou aan tafel voor een verkennend gesprek en een prikkelend voorontwerp.

Van modern tot landelijk, ons renovatieteam beschikt over ruime ervaring met verschillende bouwstijlen. Wij leiden het bouwproces in goede banen, zorgen voor een vlot en veilig verloop van de werkzaamheden en houden je proactief op de hoogte van de progressie. Kortom, met A&K design kies je voor een complete bouwpartner voor jouw totaalrenovatie.  

Zo werken we graag

Koffie

Wat zijn je woondromen? Welke uitstraling wil je je kantoor of winkel geven? We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking!

Inspiratie

We gieten al onze ideeën in een mooi voorontwerp met 3D-visualisatie. Een moodboard geeft je meteen voeling met de stijl, materialen en kleuren.

Totaalrenovatie

Groen licht voor onze offerte? Ons renovatieteam komt in actie en gaat aan de slag. We maken een strakke werkplanning voor een minimum aan overlast.  

Installatie

Technieken klaar? Dan installeren we het maatmeubilair van keukens en dressings tot inbouwkasten. Daarna is het puur genieten van jouw nieuw interieur.

totaalrenovatie Merelbeke

Welke ruimte wil jij renoveren?

Totaalrenovatie keuken

totaalrenovatie keuken Merelbeke

Totaalrenovatie badkamer

totaalrenovatie badkamer Merelbeke

Totaalrenovatie zolder

totaalrenovatie zolder Merelbeke

Totaalrenovatie kantoor

totaalrenovatie kantoor Merelbeke

Realisaties totaalrenovatie

Totaalrenovatie keuken

Een open keuken met kookeiland? Een industriële keuken met houten of marmeren werkbladen? Geen keukenstijl is te modern of te complex voor A&K design! Dankzij onze ruime expertise in keukeninrichting en onze professionele schrijnwerkerij, maken we vlot jouw gebruiksvriendelijke keuken op maat. We kiezen bewust voor duurzame materialen en zorgen voor een piekfijne plaatsing met de puntjes op de afwerking!

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de plaatsing van jouw nieuwe keuken? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, plaatsing toestellen). A&K Design coördineert de volledige keukenrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Totaalrenovatie badkamer

Je badkamer onderdompelen in een nieuw interieur? Wij lopen over van inspiratie! Bij A&K design maken we voor onze badkamerrenovaties gebruik van stijlvolle en onderhoudsvriendelijke materialen zoals volkernplaat. We omringen ons met sterke sanitaire partners en spelen flexibel in op jouw noden. Zo geven we je badkamer in een minimale tijd een maximale make-over. 

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor de plaatsing van jouw nieuwe badkamer? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, plaatsing toestellen). A&K design coördineert de volledige totaalrenovatie badkamer voor een vlot verloop van de werken.

Totaalrenovatie zolder

Wil je een extra slaapkamer, homedesk of leefruimte creëren? Er zit meer in je zolder dan je denkt! Een totaalrenovatie zolder biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ons renovatieteam tovert je verloren ruimte om tot een volwaardige kamer van de vloer tot aan de nok.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor je zolderinrichting? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (isolatie, gyproc, schilderwerken, inbouwkasten). A&K design coördineert de volledige zolderrenovatie voor een vlot verloop van de werken.

Totaalrenovatie kantoor

Als ondernemer is je blik altijd op vernieuwing gericht. En dat geldt natuurlijk ook voor je winkel of kantoorruimte! Als je vaste interieur- en renovatiespecialist geven we je zaak een look-and-feel die volledig met je bedrijfs-DNA matcht. We houden een strak tempo in onze winkelrenovatie of kantoorrenovatie zodat je medewerkers en klanten snel kunnen genieten van een nieuw interieur.

Zijn er kleine verbouwingswerken nodig voor je winkelinrichting of kantoorinrichting? A&K design zorgt voor de technieken (water, elektriciteit, ventilatie, verlichting), de vloeren & wandtegels (uitbreken, egaliseren, plaatsen) en de afwerking (gyproc, schilderwerken, maatmeubilair). A&K design coördineert de volledige interieurinrichting voor een vlot verloop van de werken.

Ontdek onze andere diensten...

Architectuur

Zoek je een architect voor je nieuwbouwproject, woninguitbreiding of bijgebouw in de buurt van Merelbeke? Wil je je woning in een volledig nieuw jasje steken met een renovatie? Onze architecten maken uitgebreid tijd voor jouw woondromen! Lees hier meer.

Meubels op maat

Plan je een keuken- of badkamerrenovatie door te voeren? Wil je de verloren hoeken in je huis optimaal benutten? In ons meubelatelier maken we keukens, inbouwkasten, tv-meubels en losse meubels op maat in jouw werk- en woonstijl. Lees hier meer.

Annica Depraetere

Annica houdt als gediplomeerde interieurarchitecte van technische en creatieve projecten. Zo hielp ze o.m. bij de interieurplannen van de Silver Tower in Brussel en het Havenhuis in Antwerpen. Dankzij haar aanvullende opleiding in 3D-animatie, visualiseert ze haar interieurplannen bovendien in levensechte 3D-tekeningen.

Annica Depraetere

Kevin Okens

Kevin is de drijvende kracht achter het renovatieteam en het meubelatelier van A&K design. Zijn passie voor precisiewerk combineert hij met een oplossingsgerichte mindset. Voor materialen trekt hij resoluut de kaart van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de installatie staat hij op een strakke timing en een onberispelijke afwerking.

Kevin Okens

totaalrenovatie Merelbeke

A&K design | Totaalrenovatie Merelbeke

Totaalrenovatie gezocht in de buurt van Merelbeke? Zoek je een binnenhuisarchitect die inspireert én realiseert? Onze interieurarchitecten en ons renovatieteam hebben er nu al zin in!

Contactgegevens A&K design

Terlaenenstraat 12
 3040 Ottenburg

Bel ons

Annica: 0498 48 85 07
Kevin: 0491 19 73 34
Femke: 0495 73 40 44

Of mail ons via info@a-kdesign.be 

Volg A&K design ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x